top of page

Wie is bouwbutler Gertjan? 

Bouwbutler Gertjan bouwcoördinator

Ik ben Gertjan en ik ben jouw ideale bouwbutler! 

Al van kinds af aan werd ik geprikkeld door de bouwmicrobe, de gaten in de muren van mijn ouderlijke huis bevestigden met overtuiging mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen!
Naast mijn passie voor de bouwsector beheers ik ook een grote geestdrift voor laswerken en motorsport, maar mijn gezin,  familie en vrienden zijn mijn grootste drijfveer en een bron van inspiratie!
Ik ben al jaren actief als vakman in bouw en renovatie en ik sta te popelen om jullie te begeleiden in jullie ideale bouwtraject. 

Waarom heb ik ervoor gekozen om bouwbutler te worden?

Tijdens verschillende bouwprojecten heb ik veel gezien. Ik heb gezien en geleerd hoe het juist en duurzaam moet gebeuren maar ik heb ook gezien hoe het niet moet.
Hoe aansprakelijkheden en paraplus worden bovengehaald wanneer het mis gaat... .
Heel erg jammer, bouw is een mooi beroep maar het kan ook grondig mis gaan. 

De bouw is een bijzondere sector en ook al staat een aannemer er in met goede moed en drive, een slechte dag ligt altijd om de hoek of op de loer. En staat de aannemer er niet in met de juiste ingesteldheid dan zijn de zorgen in de bouw terugkerend, namelijk: kwaliteitsverlies, geen duurzame installatie, kostenplaatje, te hoge marges, water- en vochtschade, schimmelvorming,... . 

En dan vergeten we nog niet het allerbelangrijkste op een werf, de communicatie tussen alle partijen, planning, organisatie, opvolging, verder bouwen op,... . 

Het heeft me geleerd dat mensen bij te staan tijdens hun project geen overbodige luxe is.
Integendeel het is een noodzaak om te waken over de investering, duurzaamheid, kwaliteit en prijs.
Maar alleen met de juiste kennis is dat mogelijk.

 

Wat mag je verwachten? 

Ik zal ervoor zorgen dat jouw project tot in de puntjes wordt uitgewerkt. De communicatie goed verloopt, de kwaliteit wordt gecontroleerd, er over de prijs wordt gewaakt, de werkuren in regie volgens realistische werkingen zijn, de juiste technieken en installaties gehanteerd worden,... 

 

Wil je zelf een aantal zaken ten harte nemen, dat kan gerust. We spreken de opdracht duidelijk af. En uiteraard hou ik een oogje in het zeil. Het is samenwerken tot jouw realisatie

Waar nodig steek ik zelf de handen uit de mouwen om de timing en de deadlines te respecteren.

Ik ben er om jullie te ontzorgen, alsook om je bouw- en renovatieproject tot een mooie realisatie te brengen.   

Bedankt voor de inzending!

bottom of page