top of page
bouwproject - renovatie - opvolging bouwwerken

Wil je de bouw van jouw woning overlaten aan een professional? 
Dan kan je zeker een bouwcoördinator overwegen. Nog beter is de bouwbutler inschakelen.
Maar wat kan dit allemaal omvatten? 


Voor heel wat particulieren, zelfstandigen en KMO's is bouwen een éénmalige aangelegenheid, maar bouwen is geen eenvoudig proces!
 

Nieuwbouw wordt steeds complexer ontworpen & verbouwingen worden steeds ingrijpender.

Er worden meer en meer verschillende partijen betrokken tijdens het bouwprocédé: de bouwheer, de uiteindelijke gebruiker van het gebouw, de architect, de stabiliteitsingenieur, de technische ingenieur, de veiligheidscoördinator, de EPB-verantwoordelijke, de aannemers per specialiteit, ... .

 

Denk nog maar verder aan planning, communicatie, aansprakelijkheden, opvolging,... . Daarnaast is er een continue evolutie in bouwtechniek, dit vraagt een goede begeleiding voor de uitvoerders en tussentijdse controles met kennis van zaken zijn belangrijk.
 

Bouwcoördinatie neemt veel problemen en kopzorgen weg van de opdrachtgever. De opdracht is namelijk de opdrachtgever ontzorgen en het project kwalitatief, duurzaam en correct te realiseren. 
 

Wanneer jullie de tijd ontbreekt om offertes op te vragen of jullie niet over de nodige technische kennis beschikken om het bouwproces zelf nauwlettend op te volgen kan dit uit handen worden gegeven aan een gespecialiseerd bouwcoördinator met de juiste aanpak, know-how, technische en praktische kennis, administratieve tools en de nodige jarenlange ervaring.

Zoals men zegt: “schoenmaker blijf bij je leest…”. Laat bouwen, verbouwen en/of renoveren over aan een specialist. De bouwcoördinator volgt de activiteiten op de werf voortdurend op. Dat bespaart jullie kopzorgen, tijd en … geld.

 

Een bouwcoördinator is namelijk gespecialiseerd in het opvolgen van bouwwerken, van begin (ontwerpfase) tot einde (oplevering). Daarbij  zal de bouwcoördinator jullie steeds bijstaan met raad en advies, zodat jullie van een zorgeloos bouwproject kunnen genieten.
 

Eén aanspreekpunt tijdens de uitvoering maakt het voor iedereen makkelijker. Aan wie moet je soms wat melden? Komt mijn vraag of bemerking bij de juiste persoon terecht? Allemaal de taak van de bouwcoördinator.Waar nodig steken we zelf de handen uit de mouwen om timing en deadlines te respecteren.

Contact

Waarom de bouwbutlers?

bouwcoördinatie - bouwen - woning

Bedankt voor de inzending!

bottom of page