top of page

Wie is bouwbutler Tom? 

Bouwbutler Tom - Bouwexperten

Ik ben Tom Van den Steen en als bouwexpert met meer dan 20 jaar ervaring werk ik met veel passie en toewijding om onze klanten te helpen bij hun bouwprojecten. 


Ik ben er trots op om deel uit te maken van dit geweldige team.

Waarom wij de perfecte partner zijn voor uw bouwplannen?

 

Meer dan 20 jaar ervaring in de bouw

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector heb ik als bouwexpert gewerkt aan diverse projecten, waaronder de bouw van residentiële woningen, commerciële gebouwen en industriële constructies. Deze brede ervaring heeft mij de nodige kennis en expertise opgeleverd om onze klanten bij Bouwbutlers te adviseren en te helpen bij een breed scala aan bouwprojecten.

 

Ik denk altijd in voordeel van de klant

 

Bij Bouwbutlers staat de klant altijd centraal en dit is ook mijn motto. Ik denk altijd in het voordeel van de klant en probeer samen met hen de beste oplossingen te vinden voor hun bouwprojecten. Door goed te luisteren naar hun wensen en behoeften kan ik advies op maat geven en zorgen voor een resultaat dat perfect bij hen past.

 

Mijn manier van werken

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn klanten, zodat ik hun wensen en behoeften goed kan begrijpen. Door open en transparant te communiceren, kunnen we samen tot de beste resultaten komen. Bij Bouwbutlers staan we ook voor kwaliteit en vakmanschap en dit zijn waarden waar ik me volledig in kan vinden.

 

Gespecialiseerd in pleisterwerken en buitenisolatie en -afwerking

 

Als specialist in crêpi en pleisterwerken heb ik mij de afgelopen jaren gefocust op het perfectioneren van mijn vakmanschap in deze gebieden. Met mijn expertise ben ik in staat om de hoogste kwaliteit afwerkingen te leveren, of het nu gaat om de renovatie van een ouder pand of de afwerking van een nieuw gebouw. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken en materialen om mijn werk nog beter te maken, en streef ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen die aan hun unieke behoeften voldoen. Als u op zoek bent naar een specialist in crêpi en pleisterwerken die uw visie tot leven kan brengen, dan ben ik uw man.

 

Een passie voor de bouw

 

Bouwen is mijn passie en ik ben dan ook erg blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het is fantastisch om te zien hoe een idee op papier uiteindelijk werkelijkheid wordt en ik vind het geweldig om hieraan bij te dragen. Bij Bouwbutlers kan ik mijn passie volledig uitleven en dit maakt mij elke dag opnieuw gemotiveerd en enthousiast.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

Bouwbutler Tom

Bedankt voor de inzending!

bottom of page